Happy day!

Hello lovelies.

again. thank you so much for all the wish. Mawar, thanks for coming masa solemnization. Rupanya adek u pon MG jugak ye! Nanti kita buat reunion MGHS eh? hahaha...

to special friend Lyn and Amir. Words cannot describe how grateful we were, that u guys manage to come to both my reception in Melaka. Nanti kita kahwin kan anak kita nak? hahahaha

Im glad everything is done. though everything was a mess and kelam kabut, tapi God do has his own way of turn things around. This wedding was definitely an eye opener for us and family, masa ni lah everybody show their true colour. Those yang kitorang expect akan help around didnt perform as expected tapi yang kitorang expect akan laze around yang help a lot.

so... moral of the story, dont put a sort of expectation on anybody ;) just have faith!

here's some of pics on Nikah by my lil sis Nur Ardini

bilik perantin yang dihias adek ku and aunty ritta





aawwww... i love this pic!





Kasut Hush Puppies RM60 ;)

OMG, seriously? agaknya tu lah yang aku sebut. huahahhaa

Atin pandang jealous lah tu! huahahaha

my most hard working sister. thanks Amija. Dia lah yang buat postcard invite and pelamin, and hantaran and bilik perantin. bravo my darling!!!

my beloved abah and mama...



pengantin yang tak gheti senyum malu2... asek ternganga sajo!

From left, dini, faz, mija, and afi. tengah2 iris, aunty ritta's daughter.

Ikhwan menari? btw, ikhwan is my husband lil brother, sebelah i is his wife ;) yana




From left, afi, anisah, dini, ishmel- aunty ritta's son, and atiza.

atiza and family from brunei

dini. FYi, mata dia mmg kaler gitu. penat gue carik contact lens kaler gitu tak jumpa.



Amiza, Faz and Afi sampai tak tido malam siapkan hantaran and pelamin. thanks faz, afi and mija! i pulak tido tak lena sbb takut inai kena muka. Kitorang mmg family keje last minute. Tapi that is a lesson to be learned.

Pheww.... Lepas ni update gambar reception malam pulak eh?

XOXO

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

14 Responses to Happy day!

  1. LisaLisut says:

    omg zara..u mmg sgt cunnnnnn and happy gila dlm gmbr ni.hehe.(veil lawa nnt buka la utk sewaan ye kekekeke)

    bestnyeee semua adik buat.i pun mmg nk kerah adik perempuan i buat.kakakakaka.

    bilik pengantin tu sgt sweetlah!
    terer ye photographer ni capture gmbr.cantik2.hehe.

  2. kannn..rupe2nye adik u and my sis knal each other.what a small world!huhu.sume pun emgie clans ok.

    ehh zara, lucky u ok adik2 u bley wat sume..soh adik u ajar sikit my sis tu.hehe.

  3. congrats zara!!! everything is beautiful!

    when i saw the photo yang nampak shoes you tu, terus terpikir nak tanya beli kat mana dalam komen. alih2 you dah letak note kat situ.

    rm60? that's worth it!!!! berbaloi gila utk kasut cantik cmtu...

  4. satu je i jeles... the hush puppies srm 60 tu!!! hahahah

  5. Azara Nur...u look like umie aida!!..hehe
    sorry i cant make it this saturday..
    sending you my love ;)
    hugsss...xoxo

  6. zara!!!! u sangat cantikkk ok...stunning sungguh..berseri2 tau...tahniah moga kekal hingga ke syurga

  7. cantikkkkkkkkkkkk............. sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

  8. nizabeba says:

    aduhai...cantek nye zara!!

  9. u look soo gorgeous. i suka ur veil. nanti review ok pasal baju n veil. ;)

  10. rose says:

    xtau nak gambarkan macam mana..tapi yang pasti..u memang cantik dan berseri!!i jeles..hahaha =P

    nanti review banyak2 lagi tau..

  11. zara..congratss!!sgt gorgeous ok! n semua cantik! :) cant wait next update..

  12. tahniah zara. kamu sangat cantik !!

  13. masmOna says:

    oh azara..happi nya tengok u..sangat cantik!! semoga u bahagia hingga ke syurga =)

  14. selamat pengantin baru pn zara ..sorry tak dpt hadir ..sbb mmg ada kat melaka tapi lain pak planningnyer ...apa pun selamat semuanya semoga kekal ke akhir hayat..awak sangat cantik!!!!! love your baju ....reception tue pun sangat gojes!!!! love it!!!!! ...ok ..selamat mejadi isteri ..welcome to the club!