My only wish

Now you know... it's not a secret actually but im just thinking out loud here.

For my first reception, this is what i want... literally...






p/s: do know that is an auto-publish entry. wink.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

7 Responses to My only wish

  1. Cik Belle says:

    dear, this is so lovely! now, where to find lampu bulat-bulat tuh eyh? any idea?

  2. bestnye la kalo i umah kat kampung ade halaman luas kat backyard mcm ni.. konpem nk wat reception gni gak.. hehehe. so nice! best la you kalo dpt wat gini.. nak pegi, nak pegi~ hehehe.

  3. nizabeba says:

    i like!!!! sgt cantik!!

  4. nih baru betul-betul garden wedding... sooo lovely.

  5. Durruz says:

    hoyeahhh..cun gile!

  6. It feels rustic, isn't it? I love the deco too. You think the bulbs and lights work well for a day wedding? Am still contemplating :)

  7. ZARA says:

    Cik Belle: Alamak... tak tau pulok.....

    macemellow: mari mari!!! tapi kat melaka lar.... hehehehe

    nizabeba: me likey too!!!

    ~ mizzAmy ~ : saya tak mau panggil garden tapi forest. walaupun sebenarnya garden hahaha

    Durruz: kan kan??? saya mahu!!!!

    The Spasmodic Scribbler: urm, im not sure about that, i think if dawn yes but kalau tengah hari like super terang macam rasa membazir electric kan? hahaha