SOON



Pic Credits:

man in dress
Woman in suit

Entry khas untuk Cik Zaila yang banyak bagi encouragement =D

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

12 Responses to SOON

  1. thezaila says:

    you go girl.. kalau u nk buat theme.. mmg i support all the way..
    dah ala2 ANTM dah.. pheewwiittt..

  2. waweee go go girl =) jgn lupa kongsi hasilnya :)

  3. ZARA says:

    Zaila: hahahahaha... concept dah ANTM tapi ni version plus size. hahaha

    Nora: Baiklah!!!!

  4. sk says:

    wahh.. theme utk pre-wed ke? nice!! :D

  5. @ty_farEd says:

    hahaha... i senyum dulu dah nie... mesati sangat 'cute' nanti..~weeeeeeeeeee..

  6. masmOna says:

    heee...can't wait!!

  7. harzharun says:

    hi babe...xsabar lak nak tgk hasilnya...

  8. ZARA says:

    sk: a'ah... kan? tapi tgh tunggu approval dr en fiance ni. dia kejap nak kejap tak nak. geram betul.

    aty: huahahhahahahha senyum dulu eh? hihi

    masmona: me cant wait either!!!! hope he'll said yess.

    harzharun: woot woot....

  9. sk says:

    klu i suggest kat my fiance, confirm kena pangkah dah awal2. hahaha

  10. ZARA says:

    sk: huahaha... biasa lah lelaki! fiance i pulok hari tu masa i suggest dia cam kata ok, then tetiba tak nak pulak -.- bengang!

    wait and see lah. huhuhu

  11. babe..pujuk mr fiance elok2..=)
    x sabar nk tgu!=)

  12. ZARA says:

    mawar miswateva: susah nak pujuk!!! dia tegar!!! haha ayat aku!