Another Melaka Wedding Fair-TODAY

A very great Tuesday in deed. as predicted :p my 9.30am class finished early. 2pm class cancelled. and now Im waiting in boredom for the next class which is at 6pm. Bapak Bosan!

Anyway... thanks to ~mEanDaLwaYsbEmE~ yang tip off pasal a wedding fair kat Melaka. again. thank u so much. coincidently im coming back to melaka thursday. so boleh lah g wedding fair ni ngan Kay and Amelyn. Kalau hangpa nak p lah... mentang-mentang memang dah ada kat Melaka kan... hehehe... Eh lupa pulak, ellfazira kalau nak join, ini lah masanya!!

Masa dapat information ni terus call Kay and terus meng'confirm'kan tentang kewujudan wedding fair. aku bukan apa. tak nak sejarah berulang kembali je... hehehe

one more thing. club 1.1.11 telah bertambah ye rakan-rakan... so I am with great pleasure introducing Cik Hanisa... Another bride to be who will be sharing the same wedding date as me, Cik Lynda and Cik Bunga Kristal.

wee huuu...

So all Melaka b2b out there... Lets go to Wedding Fair kat Melaka Mall 20th till 25th July 2010!!!


In case you dont know where the hell is Melaka Mall :D there's the clue. kuikui

The wedding fair according to a vendor, starts probably around 10am until 10.30pm tapi dia kata tu weekend. kalau weekdays, nnti kalau i g nanti i tanyakan... hihi...

b2b yang not in Melaka but planning to go for this wedding fair you can google up melaka mall :D saya pakai PC UiTM and ianya sangat lembap... wish could be more helpful...

That's all... Enjoy the rest of ur tuesday uols!! I know I will... XOXO

*mode gedik: ON*

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

9 Responses to Another Melaka Wedding Fair-TODAY

  1. @ty_farEd says:

    hadoy..nak pegi...tapi terjauh lar puLak...

    keLab 1.1.11..?? keLab ape zara??

  2. wahhh kerap gak melaka wat wedding fair kan? mesti dorg target tuk wedding end of year nnti.

  3. thnks for linking me! though like i said before, don't think i'll be as helpful as the rest of you since mine's not really a wedding blog. hehehehe.

  4. thezaila says:

    semoga dapat cari vendor yg best2!!

  5. kay kamal says:

    chup masa u call i tdo so separa mamai..i kate nk g hari ape ngn u eh? lol

  6. ZARA says:

    aty: melaka jauh eh? my mom selalu pegi balik shah alam. rajin betul. kelab 1.1.11 tu kelab pompuan2 yang nak kawen 1st jan 2011. huhuhu.

    farah fatihah: agaknya lah kot.

    Hanisa: its okay... i pon ada blog personal dulu, tersentil gak pasal wedding...

    zaila: ya!! terima kasih!!!

    ell: most welcome!!!

    kay: kalau u separa mamai i mintak u duit pon u boleh kata yes eh? hehehe... kesian u... penat eh?

    anyway, u tak kata nak p hari apa. i yg kata i nak p hr khamis or jumaat lah! u settle kan keje u dulu k?

  7. kay kamal says:

    tak tak..besenye i akan jwb ngn lengkap dan bgs seolah2 sedar sepenuhnye and my answer usually realistic..haha

    erm, pepe u text me la..i tamo kaco weekend sgt sbb ade exams isnin sampai khamis dpan

  8. ZARA says:

    kay: baiklah baiklah. n sabtu pagi i balik kl dah. sbb birthday and wedding. nti i text.